Free Hosting

Free Web Hosting with PHP, MySQL, Apache, FTP and more.
Get your Free SubDOMAIN you.6te.net or you.eu5.org or...
Create your account NOW at http://www.freewebhostingarea.com.

Cheap Domains

Cheap Domains
starting at $2.99/year

check

Shkarko paketënEa-Technology ju jep mundesinë të shkarkoni dhe provoni programet tona më poshtë: Duke instaluar këto programe klienti konfirmon se ka lexuar dhe pranuar Termat e shpërndarjes. Në rast blerjeje të këtyre programeve këto terma do të konsiderohen të pranuara.

Market-Expres

Market-Expres.

Program për Menaxhimin e Njësive Tregtare.

Shiko Detajet

Bar-Expres

Bar-Expers.

Program për Menaxhimin e Bar-Restoranteve.

Shiko Detajet

Hotel-Expres

Hotel-Expres.

Sistemi per Menaxhimin e Hoteleve.

Shiko Detajet

Pharma-Expres

Pharma-Expres.

Program për menaxhimin e Farmacive dhe Depove Farmaceutike.

Shiko Detajet