Rreth nesh

EA-Technology është në treg që prej vitit 2004 dhe vetem ne nje kohe te shkurter ka arritur te ketë një numër të konsiderueshëm klientësh dhe një emër të konsoliduar. Ritmet e zhvillimit janë të larta dhe synojmë zgjerimin e shërbimeve që mund të ofrojmë për ju.

Fushat e profilizimit

  • Zgjidhje software sipas kërkesave të bizneseve.
  • Ndertime Website-sh, nga me te thjeshtat deri tek ato me komplekset
  • Shërbime të tjera në fushën e IT.

Tashmë kemi një gamë të programeve të gatshëm për ju por gjithashtu mund të zhvillojmë sipas kërkesave të ndryshme:

  • Programe aplikative për Windows.
  • Programeve që manipulojnë baza të dhënash.
  • Programeve në rrjet me baza të dhënash qëndrore si (MS SQL, MySQL, Oracle etj).
  • Programeve që aksesojne baza të dhënash në distancë.
  • Aplikimeve në WEB që manipulojnë baza të dhënash.
  • WEB site të personalizuara.

EA-Technology ka aplikuar për herë të parë në Shqipëri në sistemet informative për pikat e shitjes POS, pajisjet dhe teknologjinë më të re, si edhe ka zhvilluar suksesshëm shumë projekte të rëndësishme.

Stafi ynë i specializuar po punon për modernizimin dhe përmirësimin e këtyre produkteve dhe krijimin e më të rejave për të gjetur zgjidhjet e duhura në lehtësimin e administrimit të biznesit tuaj.

Jemi gjithmone ne dispozicionin tuaj!

Free Web Hosting