Partnerët

Partneriteti me markat më të njohura në fushën e TIK, Fuqisë, Printimit dhe POS është një nga pikat tona më të forta. Ky bashkëpunim daton që në vitin 2004 kur u lidh marrëveshja e parë me kompaninë DATALOGIC. Që nga ajo kohë, numri i tyre ka ardhur gjithnjë në rritje duke e kthyer kështu EA-Technology jo vetëm në një partner të besueshëm për firmat e huaja, por edhe në një lider në tregun Shqiptar.

Free Web Hosting