Shërbime

EA-Technology ofron gjithashtu shërbime në fushën e IT
Do të jemi pranë jush me specialistët më të mirë për:

 • Shërbime dhe mirëmbajtje periodike të sistemeve tuaja IT.
 • Zgjerime apo implementime të sistemeve aktuale.
 • Projektime dhe konsulencë për t’ju dhënë zgjidhjen më të mirë në këtë fushë.

Nuk ka rëndësi nëse nuk keni staf për IT apo ai që keni nuk është i specializuar për të gjitha fushat. Ne mund t’ju ofrojmë shërbime periodike apo sipas kërkesës. Do të kemi gjithmonë për ju specialistë të përshtatshëm sipas nevojave tuaja.

Do të jetë më e lehtë për ju të keni sistemin e duhur dhe funksional.

EA-Technology aplikon në sistemet e IT standartet bashkëkohore europiane. Për të gjitha bizneset të cfarëdo profili sistemet IT janë të domozdoshme dhe kërkojnë shërbimet e nevojshme. Ne mund t’ju ofrojmë:

 • Implementim dhe administrim Active Directory.
 • Implementim dhe adminsitrim WEB server.
 • Implementim dhe administrim E-mail server.
 • Implementim dhe administrim Database Server.
 • Implementim dhe administrim i sistemeve të sigurisë së informacionit.
 • Kontroll dhe administrim i sigurisë së kompjuterave dhe serverave.
 • Implementim dhe administrim i sistemeve të antivirusit.
 • Implementim të rrjetave të ndryshme LAN WAN dhe hibride.
 • etj

Për cdo sqarim apo informacion do të jemi të lumtur t’ju përgjigjemi.

Jemi gjithmone ne dispozicionin tuaj!

Free Web Hosting